Ölümcül Deney 6

Resident Evil: The Final Chapter

Ölümcül Deney 6 filminin bilgileri

Resident Evil: The Final Chapter

Ölümcül Deney 6 2016 5.6 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

Amerika / Almanya / Fransa / Kanada / Güney Afrika / Avustra

KategoriAksiyon FilmleriBilim Kurgu FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Paul W.S. Anderson

Oyuncular

Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts, Eoin Macken, Fraser James, Ruby Rose, William Levy, Rola, Ever Anderson, Mark Simpson

İntikam filmlerini seven izleyicilerin fazlasıyla hoşuna gidecek yapımlardan birisidir. Alice zombilere karşı mücadelelerini sürdürmeye devam ediyor. Zombilere karşı mücadele içerisine girmiş olduğunu ilk bölümlerde net bir şekilde görmeye başlamıştır. Şimdi filminin serisinde de bu devam etmeye başlıyor. Alice zombilere karşı bir mücadele içerisindeydi. Üstelik zombi zorlu savaşından da kurtulan tek isim olarak kendisini tanıtmayı başardı. Kabusun başladığı şehir olarak ise Racoon olarak biliniyor. Aynı zamanda Racoon şehrinin kovana geri dönmek olduğu bir gerçeği de yadsınılamaz.Umbrella şirketine bakıldığı zaman ise kıyametten kurtulan son kişileri de yok etmek adına bir plan ortaya koyulmaya başlanır.

Son kişileri yok etmeyi kafasına koyduğundan dolayı Racoon şehrinde güçlerin yeniden toplanması için pek çok çalışmalar ortaya koyar. Zamana karşı bir yarış içerisine girmeye karar verilmeye başlanır.Yapılacak iş ise bellidir. Mutant yaratıklara karşı olarak  bir savaş içerisine girilmeye başlanacaktır. Bu savaş da Alice insanlığı kurtarmaya yönelik olmaya başlayacak. Sinema tarihine bakıldığı zaman ise  uzun soluklu serilerin başında Resident evil yer alıyor. Serisinin son filmi olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan filmi sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden biri olma başarısına sahiptir. Yapımın yönetmenliğini ise Milla Jojovich üstleniyor. Aynı zamanda Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola gibi yakından tanımış olduğumuz isimlere yer verilmişmtir.

Amerika yapımı filmlerden biri olarak ön plana çıkan filmi sizlerde artık kesintisiz şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Aksiyon, korku ağırlıklı olarak ön plana çıkan filmi sizlerde artık izlemeye başlayacaksınız. Amerika, Almanya, Avustralya, Kanada, Fransa şehirlerinde çekimi gerçekleşmiş olan aksiyon ve korku odaklı filmi sizlerde artık kesintisiz olarak izlemeye başlayabilirsiniz. Bu sayede heyecan kaldığı yerden de devam etmeye başlayacak. Son zamanın en iyi filmlerinden biri olarak ön plana çıkan etkileyici yapımı sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Sinema tarihinin en uzun soluklu filmlerinden biri olma özelliği ile sinema dünyasına giriş yapıyor. Sinema dünyasında yer alan en etkileyici filmleri sizlerde artık hız kesmeden izlemeye başlayabilirsiniz. Her sahnesinde ise farklı bir heyecana ortak olmaya başlayacaksınız.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
06.05.2020
Dehşet bi film. Çokkk guzel
26.05.2019
İlk defa böyle güzel bi filim gördüm izlememe Rağmen Çok beğendim O kadar güzel bi filimki Sözlerle anlatılmaz çok beğendim açıkçası Herkese Tavsiye ederim sadece zombiler falan korkutuyordu ama sonradan geçti insan izleyince Alışıyor zombilere :D