Cin-si Bozuk

Cin-si Bozuk filminin bilgileri

Cin-Si Bozuk

Cin-si Bozuk 2019 4.1 Yerli Film
Film Süresi

95 Dakika

Kategori2019 FilmleriKomedi FilmleriTürk FilmiYerli Filmleri Yönetmen

Bilal Kalyoncu

Oyuncular

Barbaros Dikmen, Doga Konakoglu, Nora Tokhosepyan, Belinay Sandikçi, Yasin Obuz, Hakan Burak Bozdogan, Onur Sermik, Zafer Altun, Deniz Oral, Amir Zakaria

Korku ve komedi ile içe içe geçen etkileyici filmin konusu da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Onur ve arkadaşlarının yaşamış olduğu hem trajedi hem de komik olayları anlatan bir filmdir. İki yakın arkadaş olarak yaşamlarını sürdüren Onur ve Berk, birlikte zamanlarını geçirmekten büyük bir keyif alırlar. Yaşanabilecek her türlü güç durumun üstesinden de beraber gelmeye çalışan iki arkadaştır.

Ne zorlukla karşı karşıya kalırlarsa kalsınlar beraber atlamaya çalışmaktadırlar. Onur'un derdi vardır. Berk arkadaşının derdi olduğunu gördükten sonra ise onu yalnız bırakmamaya karar verir. Sevgilisi Bahar ile bir yakınlaşma içerisine girmeye başlar. Fakat ona her ne kadar açılmaya çalışıyor olsa da bir türlü bunu başaramayacak bir noktada bulunur. Berk, cennetten kovulanlar ile ilgili olarak bir hikaye anlatmaya başlar. Onur ile ikisi onları kurtarmak için artık farklı bir plan devreye sokmaya çalışmaktadır. Üstelik hazırlayacakları bu plan Onur ile Bahar arasında hoşca bir ortamın sağlanmasından başka bir şey için değildir. Böylelikle ikilinin de para kazanmasını kolaylaştırmış olacaklardır. İkili belgesel çekmek için hemen kolları sıvamaya başlar. Fakat belgesel çekimi esnasında da düşündükleri gibi hiç bir şeyin gitmediğine karar vermeye başlayacaklar. Üstelik kendilerinin hiç ama hiç tahmin edemeyecekleri bir durum içerisine  girdiklerini daha sonradan anlamaya başlayacaklar. Yapacakları şey ise bellidir. Kaçış..

Komedi ve korku içerikli filmleri seven izleyiciler için özeol olarak hazırlanmış olan Cinsi bozuk filmi izleyiciler tarafından merak sarmayı başarıyor. 6Eylül 2019 tarihi içerisinde sinema dünyasında yer bulacak olan bu filmi sizlerde kaçırmadan izlemeye başlayabilirsiniz. Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu'nun yapmış olduğu filmi sizlerde artık kesintisiz bir şekilde izlemeye de başlayabilirsiniz.  Film kadrosu içerisinde yer alan isimlere bakıldığı zaman ise Barbaros Dikmen, Doğa Konakoğlu, Norapella gibi usta oyunculara da yer verilmiş olduğu net şekilde görülüyor. Üstelik filmin son derece ilginç bir konuyu ele alıyor olması da doğal olarak izleyicilerin fazlasıyla ilgisini çekmeyi başarıyor. Son dönemin en etkileyici yapımlarından biri olarak öne çıkan Cin-si Bozuk filmi, Türkiye'de çekilmiştir.
Filme Yorum Yaz
Yorumlar
29.04.2020
cok ğuzel