Vikings Valhalla 2.Sezon

Vikings Valhalla 2.Sezon filminin bilgileri

Vikings: Valhalla

Vikings Valhalla 2.Sezon 2022 7.2 Yabancı Dizi
Film Süresi

51 Dakika

Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera FilmleriNetfilix FilmleriTürkçe DublajYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Taylor James, Sam Corlett, Leo Suter, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Frida Gustavsson, Lujza Richter, Christopher Rygh, Pääru Oja, Hayat Kamille, Laura Berlin

Jeb Stuart tarafından yaratılan Vikings: Valhalla Netflix dijital içerik platformu için yapılmış tarihi bir drama dizisidir. Jeb Stuart aynı zamanda Morgan O'Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Niels Arden Oplev, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve Pail Buccieri ile birlikte yürütücü yapımcıdır. Dizinin ilk sezonu 25 Şubat 2022'de prömiyerini yaptı ve eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu geri dönüşler almıştır. Vikings: Valhalla'nın yapımcıları bu drama dizisinin üçüncü sezonunun 2023 yılında yayınlanacağını da yaptığı açıklamalarla doğruladı. Buna göre, dördüncü sezonun 2024 yılında yayınlanması bekleniyor. Üçüncü sezon da ilk sezon gibi sekiz bölümden oluşması bekleniyor. 11. yüzyılda geçen dizi, yaşamış en ünlü Vikinglerden bazılarının Harald Hardrada (Leo Suter), Leif Eriksson (Corlett), Freydis Eriksdotter (Gustavsson) ve Norman Kralı Fatih William'ın maceralarını konu alıyor.

Vikings: Valhalla dizisinin temel konusu, Vikingler ile İngiliz kraliyet ailesi arasındaki gerilimin kanlı bir kırılma noktasına ulaştığı ve Vikinglerin birbirleriyle çatışan Hıristiyan ve Pagan inançları yüzünden çatıştıkları Vikingler'de yaşanan olaylardan 100 yıl sonra geçiyor. Leif Erikson, Freydis Eirikdsottir ve Harald Hardrada, hayatta kalmak ve zafer kazanmak için savaşırken onları Kattegat'tan İngiltere'ye ve ötesine, okyanusların ötesine ve savaş alanlarına götürecek destansı bir yolculuğa başlarlar. Vikings: Valhalla dizisi, 1066'da Stamford Bridge Savaşı'nın dillere destan olduğu Viking Çağı'nın son dönemlerini anlatmaktadır.

Vikings: Valhalla'nın çok merak edilen 3. Sezonunun oyuncu kadrosunda ise yine Bradley Freegard, Laura Berlin, David Oakes, Jóhannes Jóhannesson ve Caroline Henderson yer alıyor. Dizinin yapımcılığını MGM Television üstlenirken, Hirst ve Stuart da yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Morgan O'Sullivan, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin ve John Weber de yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Aktör Goran Visnjic Netflix'in Vikings dizisinin 3. Sezonuna katıldı. Visnjic, Sam Corlett tarafından canlandırılan Leif Eriksson ve Frida Gustavsson tarafından canlandırılan Freydis Eiríksdóttir'in efsanevi Viking babası Kızıl Erik'i canlandıracak.
Filme Yorum Yaz