The Boys 3. Sezon

The Boys 3. Sezon filminin bilgileri

The Boys

The Boys 3. Sezon 2019 8.7 Yabancı Dizi
Film Süresi

60 Dakika

Kategori2019 FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç FilmleriYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara

Sevilen ve en çok izlenen internet dizilerinden biri olan The Boys film serisi 3. sezonla da döneme damgasını vuruyor. Amozon Prime Video’da izlenen ve çok sevilen bir internet dizisi olan The Boys komik ve entrika dolu maceralarıyla yeni sezonda da izleyicisini kendine bağlamayı başarıyor.  Çok tutulan dizinin yakında 4. Sezonun da yayınlanacağı söylentiler arasında. Film Garth ve Darick Robertsın’ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanmıştır. Erick Kripke tarafında televizyona uyarlanan film güçlü kadrosu ve konusuyla internet dizileri içinde fenomen olmaya devam etmekte. Filmde güçleri kötüye kullanan süper kahramanlara karşı savaşan ve bir gurup gencin macera dolu öyküleri yer almakta. Güçlerini kötüye kullanmak isteyen süper kahramanlar karşısında ekibin başarılı olup olmayacağı yeni sezonda da merak edilmekte.

İnternet dizileri içinde en çok izlenen ve fenomen olan dizilerden birisi olan The Boys oyuncu kadrosu içerisinde de önemli isimler yer alıyor. Hem eski oyuncular hem de yeni oyuncu kadrosuyla film 3. Sezonda da filmi renklendirmeye devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler içinde yer alan oyuncu kadrosunda; Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone ve Karen Fukuhara yer almaktadır.

3.Sezon bölümüyle çalışmaları devam eden film 8 bölümden oluşmakta. İlk 3 bölümlerinin yayınlanmasının ardından filmin diğer bölümleri haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Film 3. Sezonla da diğer sezonlarda olduğu gibi başarılı bir şekilde ekran karşısında olmayı planlıyor. Film hakkında en çok merak edilenlerden birisi de filmin 4. sezonunun olup olmayacağı. Resmi bir yazı olmasa da filmin 3. sezondan sonra 4. Sezonunun da olması düşünülen planlar arasında olduğu tahmin edilmektedir. İlerleyen dönemlerde bu konuda resmi bir açıklama yapıldığında kesin bir açıklama yapılması beklenmektedir. Diziyle alakalı yeni gelişmeler oldukça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni filmler ve diziler hakkında sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
18.07.2022
Oncelikle merhaba herkese bu diziyi tiktokta felan gosteriyorlardi 've bende merak ettim birinci bolumde yim 4.5.dklarda direk s#x var daha sonralarinda çıplakĺık gaylik kan şiddet var eger mideniz kaldirirsa izleyin ama ben tavsiye etmiyorum haterlara sesleniyorum lutfen bunu gordugunuz zaman lutfen direk şikayet etmeyin :)