Elvis filminin bilgileri

Elvis

Elvis 2022 7.6 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

159 Dakika

Kategori2022 FilmleriBiyografi FilmleriDram FilmleriTürkçe AltyazıYabancı Film Yönetmen

Baz Luhrmann

Oyuncular

Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh, Kelvin Harrison Jr., David Wenham, Kodi Smit-McPhee, Luke Bracey, Dacre Montgomery

Elvis Presley’nin hayatını konu alan film son dönemin en fazla merak uyandıran yapımları arasında yer alıyor. Bir çok açıdan tatmin eden filmin fragmanı ve diğer merak edilen detaylarda belli oldu. Elvis Presley’i kim canlandıracak? Filmin senaryosu ve diğer merak edilenleri sizler için derledik. Film kısa süre içerisinde vizyonda olacak. 2022 yılında beklenen biyografi hayat hikayesi tarzında olan filmlerin başında Elvis de geliyordu. Özellikle hem biyografi hem de müzik kategorisinde yer alması bir çok insanı heyecanlandırıyor. Özellikle usta isim Elvis Presley’nin hayatının anlatılması ve bir çok önemli anın olması da diğer heyecan verici noktalarında başında geliyor. Filmin oyuncu kadrosunun da son derece etkili olduğunu söylemek gerekiyor. Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge gibi önemli oyuncular filmde yer alıyor. Baz Luhrmann, Jeremy Doner ikilisinin ise senaryoyu yazdığına söylememiz gerekiyor.

Elvis, Rock 'N' Roll müziğin kralı” Elvis Presley’nin hayatı ele alınıyor. Yıldız isim henüz tanınmamışken ve bir dünya markası olmadığı dönemde nasıl bir hayat sürüyordu? Müzik kralının hayatının öncesi ve sonrası filmde oldukça güzel bir şekilde inceleniyor. Her biyografi filminde olduğu gibi yıldız isim hakkında bu güne kadar bilinmeyenler ve gerek özel hayatı gerekse de müzik yolculuğunun nasıl şekillendiği başından sonuna harika şekilde anlatılıyor. Özellikle Albay Tom Parker’ın anlatımı ile genellikle filmin şekillendiğini de belirtmek gerekiyor. Presley nasıl şöhret oldu? Bu yolda ne gibi zorluklar çekti? Hepsi oldukça detaylı bir şekilde filmde anlatılıyor. Filmin vizyon tarihi, konusu kadar da oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Filmde rol alan isimler ile alakalı detaylara geçelim.

Filmin oyuncu kadrosu birbirinden harika isimlerden oluşuyor. Özellikle Elvis karakterine Austin Butler hayat veriyor. Onun dışında da bir çok önemli isim bu filmde yer alıyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
12.09.2022
biyografi sevenler kaçırmaz ... oskar alırmı tam kestiremedim