Transformers Canavarların Yükselişi

Transformers Canavarların Yükselişi filminin bilgileri

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers Canavarların Yükselişi 2023 7.5 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

127 Dakika

Ülke

ABD

Kategori2023 FilmleriAksiyon FilmleriBilim Kurgu FilmleriMacera FilmleriTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Steven Spielberg

Oyuncular

Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Liza Koshy, Cristo Fernández, Luna Lauren Velez

Film serisinin yedinci bölümü olan Canavarların Yükselişi, 2018 yapımı Bumblebee'nin devamı niteliğinde ve esas olarak serinin Beast Wars hikayesine dayanıyor. Transformers serisi gişede başarı elde etse de bu eleştirel başarıya dönüşmedi. Bumblebee serinin genel olarak olumlu eleştirel tepki alan ilk filmiydi ve bu nedenle stüdyo muhtemelen bu en yeni taksit için orada işe yarayan şeyden yararlanıyor.

Paramount'un yakın zamanda bu seriden geri adım atmayacağı açık görünüyor. Hayranlar yeni kötülere rağmen klasik Autobot'ların geri döneceğinden emin olabilirler. Optimus Prime ve Bumblebee geri dönüyor ve ikincisi ilk kez bir off-road Chevrolet Camaro olarak karşımıza çıkıyor. İlk kez Bumblebee filminde görünen Arcee'nin burada daha büyük bir rol oynayacağı bildiriliyor. 9 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini ise Steven Caple Jr. Yapmaktadır.

Daha önce de belirtildiği gibi, Bumblebee serinin eleştirmenlerce en iyi karşılanan filmi oldu. Bunun nedeni kısmen 1980'lerde geçmesiydi ve eleştirmenler nostaljik havayı övmüşlerdi. Canavarların Yükselişi 1994 yılında Brooklyn'de geçecek ve muhtemelen Bumblebee'de işe yarayan şeyi yeniden yakalamaya çalışacak. Filmin, orijinal 1984 serisi ve 90'ların Beast Wars şovu gibi geçmiş animasyon serilerinden karakterleri film serisine tanıtacağı bildiriliyor. Maximals, Predacons ve Terrorcons'un Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki uzun soluklu savaşta yer almasını bekleyebiliriz. Decepticonlar hala bir rol oynayacak olsa da, Terrorconlar yeni birincil kötüler olacak gibi görünüyor.

Bu yazı itibariyle, önceki filmlerdeki insan karakterlerden hiçbiri geri dönmeyecek. Geri döneceğinden emin olduğumuz tek isim Optimus Prime'ın seslendirme sanatçısı Peter Cullen. Cullen 1984 yapımı orijinal animasyon serisinden bu yana Autobot liderine sesini ödünç vermiş, çok sayıda devam serisinde ve önceki altı canlı aksiyon filminin tamamında rolünü yeniden canlandırmıştı. Di Bonaventura, Cullen'ın rolünü yeniden canlandırıyor. Maximal'ların lideri ve Optimus Prime'ın muadili olan Optimus Primal rolünde Ron Perlman seslendirme kadrosuna katılacak.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
09.06.2023
Admin film hdo box uygulamasina yuklenmis sadece ceviri lazim bakarsan iyi olur
09.06.2023
Admin bugün çıkar mı çıkarsa kaçta yüklenir