Alvin ve Sincaplar 2

Alvin und die Chipmunks 2

Alvin ve Sincaplar 2 filminin bilgileri

Alvin und die Chipmunks 2

Alvin ve Sincaplar 2 2009 4.5 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

Amerika Birleşik Devletleri

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmlerFilm izleKomedi FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Betty Thomas

Oyuncular

Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Amy Poehler, Anna Faris, Christina Applegate, Wendie Malick, Anjelah Johnson-Reyes, Kathryn Joosten, Kevin G. Schmidt, Chris Warren, Bridgit Mendler

Alvin ve Sincaplar filminin devam filmi olan ikinci serisinde Alvin ve kankası olduğu kişiler, süper rock yıldızı konumunda bulunan yaşayış biçimlerine ara vermek zorunda kalırlar. Bunun en temel sebebi eğitimin şart olmasıdır ve süper starlık bunun ardından gelecek bir başarıdır. Güncel senaryolarına bakıldığında ise yeğen Tobi ile beraber Alvin, Simon ve Theodore Dave Seville okullarında müziksel bir programı kurtarmak için çalışma derdine düşmek zorunda kalırlar. Okudukları okula devam etmek adına süper star hedeflerinden vazgeçmek durumunda kalan sincaplar okulda açık olan müzik programı için $25,000 dolar ödül vaat edilen yarışmayı kazanıp kurtarmakla göreve layık görülür. Ama bu defa sadece onlar yoktur ve afilli "rakibeleri" onlara göz açtırmayacak kadar dişlidir. Bunun sebebi ise karşılarına çıkmış olan "dişli" rakipleri kız sincapların yer aldığı bir müzik grubu olma özelliğini taşıyan The Chipettes'ler ;Britany, Eleanor ve Jeanette olmasıdır. Rekabet ve hırsın aşk ve romantizm karmaşık bir hale gelecektir.

Daha önceden animasyon türündeki ilk filmini izlemiş olduğumuz Alvin ve Sincaplar filminin devamı olan ikinci serisi olan bu film, oldukça başarılı bir yapıt olarak sinema severlerin izlenimine sunulmuştur. İlk filmde gördüğümüz sadece iki tür bu film içerisinde üçe çıkıyor. Animasyon, Aile ve Komedi türlerinin birleşimi sonrasında ortaya çıkan bu güzel film, vizyondaki yerini aldığında büyük beğeni toplamıştı. Günümüzde hala etkinliğini koruyan filmin yönetmenlik görevini yapan Betty Thomas ismidir.

1 saat 30 dakika süren uzun soluklu ve sürükleyici bir animasyon filmi olan Alvin ve Sincaplar 2 filmi, ilk filmde olduğu gibi yine bir ABD yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Filmde oyuncular arasında ise Jason Lee, David Cross, Zachary Levi, Bridgit Mendler, Wendie Malick, Kevin G. Schmidt, Kathryn Joosten, Brando Eaton yer alıyor. Filmdeki çizgi karakterlere ses özelliğini kazandıran isimler arsında Justin Long, Jesse McCartney, Matthew Gray Gubler, Anna Faris, Christina Applegate, Amy Poehler, Cameron Richardson bulunuyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
01.12.2022
Arkadaşlar yorumunuzu bekliyoruz
01.12.2022
Çok saolun bize yorumlarınız için
09.04.2020
İdare eder ama güzel
11.01.2020
güzel ve hoş bir film