Cesur Balık Sihirli Dünyada

Cesur Balık Sihirli Dünyada filminin bilgileri

Magic Arch 3D

Cesur Balık Sihirli Dünyada 2020 4.2 Türkçe Dublaj
Film Süresi

82 Dakika

Kategori2022 FilmleriAile FilmleriAnimasyon FilmlerFantastik FilmlerTürkçe Dublaj Yönetmen

Vasiliy Rovenskiy

Oyuncular

Stephen Thomas Ochsner, Daniil Medvedev, Liza Klimova, Bruce Grant, David Grout, Jacqueline Efremova, Daniel Barnes, Timothy Sell, Daniel Barnes, Stephen Ochsner

Animasyon filmleri 2022 yılında rekor kıracak. Cesur Balık Sihirli Dünyada vizyon tarihinin netleşmesi ile birlikte en fazla merak edilen filmlerden birisiydi. Özellikle kısa süre önce fragmanının yayınlanması ile seslendirme kadrosu ve filmin konusu da bir o kadar merak ediliyor.  Filmin yapım yılı 2020 ancak pandemi nedeniyle belirli bir süre ara verildi ve kısa süre önce de vizyon tarihi belli oldu. Film 19 Mayıs 2022 de vizyonda olacak. Cesur Balık Sihirli Dünyada 19 Mayıs 2022 tarihinde aynı anda Türkiye’ de de vizyonda olacak. Rus yapımı bir film olarak karşımızda Magic Arch orijinal adı ile film konusu da bir o kadar ilgi çekici.

Okyanusun derinliklerinde geçen hikaye yunus Delfi’nin olaylarını anlatmaktadır. Defli hayal gücü son derece yüksek bir yunustur ve bu sayede balık şehrini de kurtarır. Balık şehri artık özgürdür Moray Eel2s’in elinde olan bu güzel şehir artık hak ettiği insanların hakimiyeti altında olacaktır.Ancak yunus Delfi için işler burada bitmez ve yeni bir görevi daha vardır. Kasaba için büyük bir tehdit olan yılan balıkları ile de savaşmak zorundadır ancak bu çok da kolay olmayacaktır. Bu nedenle yardıma ihtiyaç duyar. Yunus Delfi tüm karmaşasının arasındayken bir anda babası ile de bir araya gelir. Onun için oldukça duygusal anlarda vardır ve kasaba da ondan çok şey bekler.

Cesur Balık Sihirli Dünyada film her ne kadar 2020 yılında hayata geçirilse de 2022 yılında çıkacaktır. Pandemi etkilerini hisseden filmlerin başında gelmektedir. Kısa süre önce fragman yayınlanmış ve hemen ardından da filmin ne zaman sinemada olacağı belli olmuştu. Son dönemde Rus yapımı filmler ön plana çıkıyor. Animasyon alanında da oldukça iddialı bir ekip ile gelen filmin senaristliğini iki başarılı isim yaptı. Vasiliy Rovenskiy, Alec Sokolow ikilisi filmin senaristi olarak ön plandalar. Son yıllarda animasyon alanında çok başarılı yapımlar geldi. Bu filmde onlardan bir tanesi olmak için önemli bir aday film gerek konusu gerekse de seslendirme sanatçıları ile gerçekten ilgi çekiyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
21.10.2022
Çok iii