Day Shift

Day Shift filminin bilgileri

Day Shift

Day Shift 2022 6.2 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

113 Dakika

Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriNetfilix FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

J.J. Perry

Oyuncular

Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan Good, Karla Souza, Steve Howey, Scott Adkins, Oliver Masucci, Snoop Dogg, Eric Lange, Peter Stormare, Zion Broadnax, Danielle Kennedy, Shai Debroux, J.C. Wendel

Aksiyon ve komedi tarzında film severler için fantastik filmler listesinde Day Shift yer almaktadır. Vizyon tarihi 12 Ağustos olan filmin yönetmenliğini J.J Perry üstlenmekte senaristilik koltuğunda ise Shay Hatten ve Tyler Tice oturmakta. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise sırasıyla şöyle: Jamie Foxx, Dave Franco ve Steve Howey. 2022 yılı yeni bir yapıt olan filmin vizyon tarihi sabırsızlıkla beklenmekte. Hem güçlü yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hem de sıra dışı ve etkileyici konusuyla film en kısa zamanda izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Filmin vizyon tarihiyle ilgili şu an resmi bir liste bulunmasa da yakında bu konuda bilgi verilmesi beklenmekte.

Day Shift film konusu bir babanın genç kızına olan düşkünlüğü ve onun için güzel bir hayat sunma konusunda yapmış olduğu mücadelelerdir. San Fernando Vadisi’nde baba kızı için herkesin kolay kolay sahip olamayacağı gösterişli ve imrenilecek bir yaşam sunmaya çalışır. Bunun için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir babanın kızının iyi yaşam şartlarında yaşaması için vermiş olduğu mücadele filmde anlatılmaya çalışılır.

Baba kızının mutlu olabileceği lüks hayatı verebilmek için ihtiyacı olan parayı kazanmak için San Fernando Vadisi’ndeki havuzları temizleme işini büyük bir gelire dönüştürmekte olan vampir avcısı olarak hayatına devam eder. Sıradan havuz temizleme işi birden büyük bir sermayeye dönüşür. Böylece babanın kızı için kurmuş olduğu hayaller tek gerçekleşir.

İlginç ve sıra dışı konusuyla yakında vizyonda olması planlanan filmin ortaya çıkış tarihi tam belli olmasa da yakında kesin tarihle ilgili bilgilerin verilmesi tahmin edilmekte. Filmin vizyon tarihi belli olduktan sonra film sinemalarda izleyici karşısında yerini alacak. Filmden istenen performansın gösterilip gösterilmeyeceği ve filmin başarılı olup olmayacağı ise film beyaz perdede de izleyicisiyle buluştan sonra belli olacak. İzleyici tarafından merak konusu olan filmin ne kadar izleneceği, tutulup tutulmayacağı şimdiden merak edilmektedir. Film hakkında ön bilgi almak isteyen kişiler filmin fragman ya da tanıtımını izleyebilirler.

Jamie Foxx, Dave Franco ve Steve Howey gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Filmin hem oyuncu kadrosu hem de konusu gerçekten ilgi çekiyor. Ancak yinede filmin vizyon tarihinin belli olmadığını söylemek gerekiyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
01.12.2022
2 olsa ii olurdu
16.11.2022
Super bir filimdi hem komedi guzel gidiyodu hemde aksiyon vardi bayildim
13.08.2022
Vakit geçirmek için ideal bana birazda gene netfilx in bebek bakıcısı film ini hatırla aynı tarz
12.08.2022
Film fena bol aksiyon bomba
12.08.2022
Admin Filmi bu gün koyacakmısınız
12.08.2022
Evet bugun ekleriz