Canavar

Beast - Jäger ohne Gnade

Canavar filminin bilgileri

Beast - Jäger ohne Gnade

Canavar 2022 5.8 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

93 Dakika

Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKomedi FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Baltasar Kormákur

Oyuncular

Liyabuya Gongo, Martin Munro, Daniel Hadebe, Thapelo Sebogodi, Chris Langa, Mduduzi Mavimbela, Chris Gxalaba, Idris Elba, Kazi Khuboni, Leah Jeffries, Iyana Halley

Karısını kısa süre önce kaybetmiş ve büyük bir acı duyan Dr. Nate Samuels kızlarıyla iyileşmek için bir yolculuğa çıkar. Gerilim ve dram kategorisinde yer alan film harika sahneleri ile geliyor. Film ile alakalı vizyon, fragman ve oyuncu kadrosu da belli oldu. Yayımlanan fragmandaki sahneler bazen yürek burksa da kimi zaman mutlu etti. Özellikle gerilim sahnelerinin bir hayli fazla olduğu bir film olarak vizyona hazırlanıyor. Film 2 Eylül 2022 tarihinde vizyonda olacak. 2021 yılında başlanan Canavar filmi çekimleri sona erdi ve yapımcılar film ile alakalı detayları da sundu. Filmin oyuncu kadrosunda ise Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley gibi önemli isimler yer alıyor. Filmin Ryan Engle, Jaime Primak Sullivan gibi isimlerin filmin senaryosunda yer aldığını da söylemek gerekiyor. Orijinal ismi ile Beast kendi alanında beklenen filmlerden ve film 2022 tarihinde vizyonda olacak. Filmin fragmanında yer alan sahneler son derece beğenildi. Baltasar Kormákur isminin filmin yönetmen koltuğunda son derece iyi işler yaptığını da söylemek gerekiyor. Gerek konusu gerek başarılı sahneleri gerekse de oyuncu kadrosu ile son derece başarılı bir yapım olarak geliyor.

Dr. Nate Samuels karısını kaybetmiş ve büyük bir boşluğa düşmüştür. Bu durumdan kurtulmak için bir yol aramaktadır. Kızları ile Güney Afrika’ya taşınma fikrini düşünürler ve bunda karar kılarlar. Karısı ile Güney Afrika da tanışmış olması onun için ilginçtir ve kızları ile oraya taşınmaya karar verir. Ancak yara sarmak iyileşmek isteyen aile için işler orada çok da iyi gitmez. Avcılardan kaçan bir aslan ailenin hayatını kabusa çevirir. Olaylar bir anda bambaşka bir hal alır. Aile bundan sonra ne yapacağına karar vermek için acele etmelidir.

Oyuncu kadrosu, hikayesi ve bol dram sahneleri ile Canavar filmi kesinlikle 2022 yılında beklenen filmlerden birisi ve ilgi çekmeyi sürdürüyor. Film ile alakalı oyuncu kadrosunun gerçekten çok iyi olduğunu söyleyelim. Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley gibi son derece başarılı isimler filmde yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosuna genel olarak baktığımızda ise genç, orta yaş ve ileri yaş grubundan oyuncuların harmanlandığını görüyoruz. Film 2 Eylül 2022 tarihinde Dünya ile aynı anda Türkiye’de vizyonda olacak.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
11.01.2023
Ela filim bəyəndim
21.12.2022
Güzel bir film
19.12.2022
bilmiyorum
27.11.2022
Çox əla filmdir
09.11.2022
Peysər yığını rədd də bu qumar reklamın bicbalalar
21.10.2022
Süper olmuş
11.09.2022
Güzel film
19.08.2022
Film Ne zaman eklenecek admin?
19.08.2022
Fılm telifde su an