Siccin 3 Cürmü Aşk

Siccin 3 Cürmü Aşk filminin bilgileri

Siccîn 3: Cürmü Ask

Siccin 3 Cürmü Aşk 2016 6.1 Yerli Film
Film Süresi

110 Dakika

KategoriKorku FilmleriTürk FilmiYerli Filmleri Yönetmen

Alper Mestçi

Oyuncular

Büsra Ayaydin, Elif Baysal, Nevin Efe, Deniz Gündogdu, Adnan Koç, Ömer Musab Küçükler, Yavuz Pekdiker, Dogukan Tuncer, Cem Uslu, Yavuz Çetin

Siccîn 3: Cürmü Aşk filminin yönetmen koltuğunda Alper Mestçi otururken senaristliğini ise, Bekir Acar yapmaktadır. 2016 yılında ilk kez vizyona giren filmin başrollerinde ise, Büsra Apaydın, Elif Baysal ve Nevin Efe yer alıyor. 2016 yılının en çok izlenen korku filmi olarak seçilen Siccin 3: Cürmü Aşk filminin konusu ise gerçek bir hikâyeye dayanmaktadır.

Çiftin tanışmasından kısa bir süre sonra araya bir trajedi girer. Orhan'ın gözetimi altında gerçekleşen bir iş intiharının ardından, kurbanın dul eşi Orhan'ı lanetler. Lanet hemen gerçekleşir: Bir kamyon, hamileliğini teyit etmek için doktora giden Kader'i taşıyan araca çarpar. Kardeşi Sedat ve küçük oğlu da aynı arabadadır. Aradan birkaç ay geçmiştir. Kader'in kardeşi Sedat yara almamıştır ama kazaya sebep olmanın suçluluğuyla sarsılmaktadır.

Oğlu Mehmet felçli ve dilsizdir. Peki ya kız kardeşi Kader? Bir sonraki sahnede Kader'i Orhan'la birlikte evde, uzun bir bilinç kaybından sonra uyanmış gibi görürüz. Kafası karışıktır ve hafıza kaybı yaşamaktadır. Kader yalnız kaldığında kömür suratlı şeytanlarla karşılaşır. Kocası Orhan ona bakıp sağlığına kavuştururken, bir yandan da bodrumda durmaksızın büyü yapmakta, tılsımlar inşa etmekte, iksirler karıştırmakta ve tozlar serpmektedir. Bu yaptığı büyü onun kaçınılmaz sonunu hazırlayacaktır.

Başrollerinde Adnan Koç, Büşra Ayaydın ve Cem Uslu'nun yer aldığı filmin kadrosunda Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Deniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Yönetmen Mestçi, Bekir Acar ile birlikte senaryoyu kaleme alırken, filmin görüntü yönetmenliğini ise Serdar Armutlu yapmaktadır. Filmin korku dolu müzikleri ise Reşit Gözdamla’ya aittir.

Filme Yorum Yaz