Özel Ders

Özel Ders filminin bilgileri

Özel Ders

Özel Ders 2022 Yerli Film
Film Süresi

89 Dakika

Kategori2022 FilmleriKomedi FilmleriRomantik FilmlerTürk FilmiYerli Filmleri Yönetmen

Kivanç Baruönü

Oyuncular

Bensu Soral, Hatice Aslan, Helin Kandemir, Halit Özgür Sari, Deniz Altan, Elif Ceren Balikçi, Murat Karasu, Rami Narin, Hülya Gülsen Irmak, Esengül Yilmaz Senalp

Netflix dijital içerik platformunda gösterime girecek olan dizi Özel Ders’in resmi tanıtım fragmanı sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. 16 Aralık 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü otururken, dizinin senaristliğini ise Murat Dişli ve Yasemin Erturan üstlenmektedir. Özel Ders'in yapımcılığını OGM Pictures ve Organic Film üstlenmiş ve çekimlerini büyük bir titizlikle tamamlamıştır. Netflix platformunda yayınlanacak olan Özel Ders’in konusu kadar oyuncuları da merak konusu oldu. Başrollerinde Bensu Soral, Halit Özgür Sarı, Helin Kandemir ve Rami Narin bulunan dizi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Oldukça renkli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Özel Ders dizisinin konusu şimdiden izleyenlerin dikkatini çekmiştir. Netflix orijinal yapımı olan bu dizide üniversite öğrencisi bir genç kızın okul masraflarını karşılamak için verdiği özel ders ele alınıyor. Yakın çevresine ve okuldan arkadaşlarına ilişki koçluğu yaparken aynı zamanda da harçlığını çıkarır. Azra (Bensu Soral) ismindeki bu genç kız özel ders adı altında herkese yardımcı olmaya çalışır ta ki kızlar tarafından çok beğenilen yakışıklı komşusunu (Halit Özgür Sarı) görene kadar. Azra komşusuna özel ders verirken bildiği tüm doğruları da unutmaya başlar. Yakışıklı komşusu da bu durumu fark etmeye başlayınca Azra özel ders vermekten vazgeçer ve olaylar çıkılmaz bir hal alır.

16 Aralık 2022 tarihinde ilk kez yayınlanacak olan Özel Ders dizisinin oyuncu kadrosunda ise oldukça başarılı isimler yer alıyor. Halit Özgür Sarı, Bensu Soral, Helin Kandemir, Elif Ceren Balıkçı ve Rami Narin gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu diziyi Netflix’e üye olarak izleyebilirsiniz.
Filme Yorum Yaz
Yorumlar
08.01.2023
Bence güzel yani dizi olabilirmiş
26.12.2022
like harikaaa cok guzel
26.12.2022
like
19.12.2022
çok büyük umutlarla izlemeyin hoş vakit geçirmek için izlenebilir ama hikayeyi film olarak değilde dizi olarak anlatsalarmış her şey yerine oturabilirmiş bir filme sığdırmak için yalap şap yapılmış gibi 4.5/10 anca alır
18.12.2022
Özel ders