Şeytanın Laneti

Hosts - Tödliche Invasion

Şeytanın Laneti filminin bilgileri

Hosts - Tödliche Invasion

Şeytanın Laneti 2020 4.3 Fragman
Film Süresi

89 Dakika

Kategori2020 FilmleriFilm izleKorku FilmleriYabancı Film Yönetmen

Adam Leader, Richard Oakes

Oyuncular

Neal Ward, Frank Jakeman, Samantha Loxley, Jennifer K Preston, Lee Hunter, Nadia Lamin, Buddy Skelton, Adam Leader, Sandra Howard-Williams, Shaun Hodson, Benjamin Symons, Andrew Gough, Sarah Neighbour

Adam Leader'ın yazıp yönettiği ve Richard Oakes'un yardımcı yönetmenliğini üstlendiği Şeytanın Laneti filmi, Dark Sky Films yapımıdır. 9 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen bu korku filmi sizleri oldukça dehşete düşürecek gibi gözüküyor. Leader'ın senaryosundan Adam Leader ve Richard Oakes tarafından yönetilen Şeytanın Laneti, tatil buluşmalarını, ele geçirilmeyi ve ev istilasını kullanarak uzun zamandır izlediğimiz en iyi mevsimsel korkulardan birini yaratıyor. Bir çift, komşularının Noel ziyafetine davet edilir. Şarap ya da dekoratif bir tabak peynir getirmek yerine, tatil sezonunu başlatmak için ölüm ve işkence getirirler.

Noel arifesidir ve beş kişilik bir aile heyecanla akşam yemeği için hazırlanırken komşuları Jack (Neal Ward) ve Lucy'nin (Samantha Loxley) gelmesini beklemektedir.  Jennifer K. Preston tarafından canlandırılan anne Cassie mutfakta yemek pişirirken, kocası Michael (Frank Jakeman) ve oğlu Eric (Lee Hunter) oturma odasında televizyon izleyip konuşmaktadır. Buddy Skelton'ın canlandırdığı küçük oğlu Ben ve yetişkin kızı Lauren (Nadia Lamin) ise üst katta masa oyunu oynamaktadır. Birlikte gülüp oynarlarken Noel havasını ve bu birbirine sıkı sıkıya bağlı ailenin samimiyetini hissedebilirsiniz.

Tam yemek servis edilirken Jack ve Lucy gelir ve izleyiciye biraz tuhaf görünseler de aile bunu fark etmemiş gibi görünür.  Belki de bunun nedeni herkese karşı barış ve iyi niyet hissetmeleridir.  Belki de bazen görmek istediğimiz şeyi görmenin daha kolay olmasındandır.  Her iki durumda da, bir zamanlar tatlı olan komşularındaki değişime dikkat etmemeleri, tarifsiz bir dehşet gecesine yol açar. Bu aileden biri o gece hayatta kalabilecek mi?

Bu kadrodaki herkes mükemmel bir iş çıkarırken, genç çiftin gerçekten üzerinde Lucy, bu karakterden gerçekten çok şey çıkaran Samantha Loxley tarafından zekice canlandırılıyor. Kocası Jack, Neal Ward tarafından canlandırılıyor ve ikisi gerçekten sevgi dolu bir çift olarak harika bir iş çıkarıyorlar. Yemeğe ev sahipliği yapan aile de oyuncuların harika karakter canlandırmalarıyla dolu. Baba Frank Jakeman tarafından canlandırılıyor. Anne ise çok içten ve Jennifer K. Preston tarafından canlandırılıyor.
Filme Yorum Yaz
Yorumlar
12.12.2022
Tek kelimeyle berbat
10.12.2022
Çok kötü film. Gereksiz vakit kaybı