Dead To Me

Dead To Me filminin bilgileri

Dead to Me

Dead To Me 2022 8.0 Yabancı Dizi
Film Süresi

30 Dakika

Kategori2022 FilmleriDram FilmleriKomedi FilmleriNetfilix FilmleriSuç FilmleriYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, Luke Roessler, James Marsden, Max Jenkins, Diana Maria Riva, Brandon Scott, Keong Sim, Valerie Mahaffey, Natalie Morales, Suzy Nakamura, Telma Hopkins, Haley Sims

Christina Applegate'in Jen'i, Linda Cardellini'nin de Judy'yi canlandırdığı dramanın üçüncü sezon tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Liz Feldman'ın oturduğu dizinin 3. ve son sezonu 17 Kasım'da Netflix dijital içerik platformunda yayınlanacak. Netflix, Cumartesi günü tanıtımının bir parçası olarak dönüş tarihini duyurdu ve yeni sezona dair bir tanıtım fragmanını yayınladı.

Üçüncü sezon, Jen ve Judy'nin alkollü araç kullanan Ben'in (James Marsden) çarpması sonucu büyük bir trafik kazası geçirdiği ve bir kez daha kardeşi Steve'in (yine Marsden tarafından canlandırılan) cinayetinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıya kaldığı bir başka final uçurumunun ardından başlıyor.

İkinci sezonun sonunda ikili bir trafik kazasına karışmış, ayıklık krizine giren Ben onlara çarpmış ve bu sırada Charlie'nin yeni arabası kullanılamaz hale gelmişti. Ben şüphesiz tüm bu olaydan dolayı bazı suçluluk duyguları yaşayacak ve arabasını sürmeden önce kimse onu görmemiş olsa da, olay gerçeği söyleme ahlakını kemirirken, kızlara hepsinin fark ettiğinden daha çok benzediğini kanıtlayacak mı?

Bir de Steve'in cesedi var ki, en son ormanda bir köpek tarafından çıkarılırken gördüğümüz ceset daha fazla saklı kalmayacak. Üçüncü sezonun birinci sezonla aynı çizgide ilerlemesini ve Jen ve Judy'nin bir kez daha büyük bir karmaşa içinde oldukları ve Ben'in çılgınca arabasını terk etmeye ve başka bir yerdeymiş gibi davranmaya çalıştığı bir şekilde kaldığımız yerden devam etmesini bekliyoruz.

3. Sezonununun başrollerinde Jen rolünde Christina Applegate yer alırken ona eşlik eden isim ise Judy rolündeki Linda Cardellini’dir. Steve rolünü James Marsden canlandırırken, Charlie rolünü de Sam McCarth canlandırıyor.

Filme Yorum Yaz