Şeytan Kapanı

Şeytan Kapanı filminin bilgileri

The Devil's Light

Şeytan Kapanı 2022 5.2 Türkçe Altyazı
Film Süresi

93 Dakika

Kategori2022 FilmleriFilm izleGerilim FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıYabancı Film Yönetmen

Daniel Stamm

Oyuncular

Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, Ben Cross, Nicholas Ralph, Lisa Palfrey, Tom Forbes, Debora Zhecheva, Velizar Binev, Owen Davis, Posy Taylor, Anton Dimitrachkov

1 saat 33 dakikalık korku filmiyle alakalı en fazla merak edilenler açıklanmaya başlandı. 2022 yılında damga vurması beklenen korku filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Yayınlanan ilk fragman sonrasında da vizyon tarihi merak edilmeye başlandı. Yönetmen Daniel Stamm olarak dikkat çekiyor ve Senarist Robert Zappia da harika bir senaryo ile geliyor. Orijinal adı Prey For The Devil ile alakalı filmin konusunu ve detayları da yazımızda bulabilirsiniz. Şeytan Kapanı bu yılın en çok merak edilen korku filmlerinin başında geliyor. Güzel bir senaryosu ve birçok başarılı oyuncunun yer aldığı film Virginia Madsen, Colin Salmon, Jacqueline Byers gibi oyuncular ile de çok başarılı bir yapım haline dönüşmüş durumda.

25 yaşındaki Ann şeytan çıkarma ayinlerinin kendi işi olduğuna inanır. Ancak onun bu düşüncesi içinde olduğu kurum ile çok örtüşmez. Kurumda ki bir kural gereği kız kardeşlerin şeytan çıkarmasına izin yoktur. Sadece rahip unvanına sahip olanlar şeytan çıkarma yapabilirler. Bir Profesör Ann’in özel yeteneklerinin farkına varır ve bazı şeylere izin verir. Ann kendini kanıtlama arzusu ile yanıp tutuşur. Bir seansta şeytani bir güçle yüz yüze gelir. İşler artık çok daha zor olacaktır.

Filmin çok zengin bir oyuncu kadrosu var ve başarılı isimler yer alıyor. Virginia Madsen, Colin Salmon, Jacqueline Byers gibi oyunculuk anlamında kendisini kanıtlamış isimler var. Hem daha önce korku filmleri tecrübesi yaşamış isimler hem de genç kuşağın başarılı isimleri Şeytan Kapanı oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
03.01.2023
güzel akıcı devamı gelir gibi
15.12.2022
Bu kiminə tam versiyasını gorsedin
05.11.2022
bu filimi izliycrm ben