1899 filminin bilgileri

1899

1899 2022 9.2 Yabancı Dizi
Film Süresi

60 Dakika

Kategori2022 FilmleriDram FilmleriKorku FilmleriNetfilix FilmleriTarihi FilmlerYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Anton Lesser, Emily Beecham, Aneurin Barnard, Mathilde Ollivier, Andreas Pietschmann, Alexandre Willaume, Lucas Lynggaard Tønnesen, Richard Hope, Miguel Bernardeau, Clara Rosager, Jonas Bloquet, Ben Ashenden, Rosalie Craig

Dram, Korku, Gerilim alanlarında yer alan dizi kısa süre içerisinde vizyonda olacak. Netflix ekranlarında olacak film ile alakalı yeni detaylarda belli oldu. Oyuncu kadrosunun da netleştiğini ve Emily Beecham, Andreas Pietschmann, Aneurin Barnard gibi isimlerin yer aldığını söylemek gerekiyor. Yaratıcı Jantje Friese, Baran bo Odar olarak açıklandı. Dizinin Alman yapımı olduğunu ve çok sayıda Alman kökenli isminde bu dizide yer aldığını belirtmek gerekiyor. 1899 isimli dizinin hikayesi tahmin edildiği gibi eski dönemlere ait. Dizinin hikayesi ve detaylı bir şekilde oyuncu kadrosunu da alt başlıklarda görebilirsiniz.

Yıl 1899 o dönemlerde Amerika’ya karşı yola çıkan çok sayıda göçmen vardır ve filmde bu göçmenlerin hikayesini konu almaktadır. Bu insanlar Avrupa’nın farklı noktalarında bir araya gelirler ve çeşitli hayaller kurarlar. Yeni yüzyılda hayattan çok fazla beklentileri vardır. Daha sonra Okyanusta sürüklenen bir bot ile karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum orada bulunan herkesin hayatının değişmesine neden olacaktır.

Emily Beecham, Andreas Pietschmann, Aneurin Barnard gibi başarılı isimlerin yanı sıra tecrübeli çok sayıda isimde yer alıyor. Almanya merkezli olan dizi etkileyici sahneleri ile dikkat çekiyor. Korku dizilerini sevenler için harika sahneler var. Dizinin şuanda ne kadar bir süre ile yayında olacağı belli değil. 1 sezon mu? Yoksa birkaç sezon mu olacak? Bununla alakalı detaylar yok. İlk etapta dizinin birkaç bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
18.11.2022
super dizi