Siddah 1080p Yerli Film Full izle

Siddah 1080p Yerli Film Full izle filminin bilgileri

Siddah

Siddah 1080p Yerli Film Full izle 2019 Fragman
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Türkiye

Kategori2019 FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Funda Tırpan

Oyuncular

Beyza Şahin, Gizem Portakal, Batın Tümen

Korku filmlerine ilgi her geçen gün oldukça fazla olduğunu söylemek mümkün. Özellikle ülkemizde yapılan korku filmlerine karşı ilginin üst düzeyde olduğunu belirtebiliriz. Onlardan biri olarak karşımıza çıkan Türkiye yapımı filmler arasında yerini alan Siddah daha şimdiden sinema gündemi içerisinde yerini aldı bile. Korku severler film hakkında beklentilerini ve görüşlerini forum sayfalarında ortaya koymaya devam ediyor. Doğal olarak yayına girmek için hazırlanan korku filminin konusu nedir ve oyuncularında kimler yer alacak gibi pek çok soruları da araştırmaya devam ediyor. Siddah filminde, cinler tarafından lanetli olan  gencin hayatlarını ele alan etkileyici bir yapım ortaya koyuluyor. Bu  genç artık lanetlenmiştir. Doğal olarak da üzerlerinden artık belalar hiç eksik olmayacak. Hayatlarının artık kabusa dönmeye başladığı süreç yaşanmaya devam edecek.

Funda Tırpan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu son zamanın en iyi korku filmlerini izlemeye hazır olun. Üstelik filmin fragmanın yayınlanması ile bile korku filmini seven izleyicilerde heyecanlanmaya başladı denebilir. Çünkü oyuncuların hem başarılı şekilde performans ortaya koyması hem de yüksek efektlere sahip olunmasından dolayı filmin kaliteli bir şekilde izlenmeye başlanacağının altını çizmemiz de fayda var. Filmin yer alacağı oyuncu kadrosu da başarılı isimlerden meydana geliyor diyebiliriz. Bunlar Gizem Portakal, Beyza Şahin, Batın Tümen gibi isimler olduğunun altını çizebiliriz.  Funda Tırpan tarafından çekimi süren kaliteli korku filminin beyaz perde de yer alacağı tarihin de ne zaman oldupu bir diğer merak konusu olarak ortaya çıkmaktadır.

20 Eylül 2019 itibariyle sinema perdesi içerisinde yerini almaya hazırlanan filmlerden biri olma özelliğine sahip olduğunu söylemek mümkün. O halde hemen sizlerde kaliteli filmi kesintisiz bir şekilde izlemeye başlamak adına harekete geçin. Gençler, lanetlendikten sonra ne yapacak bu laneti üzerinden çekebilecekler mi, hayatları yenide tekrardan eski haline dönecek mi filmi izleyerek öğrenme şansına sahip olacaksınız. Kaliteli bir yapıma imza atılmış olduğunu şüphesiz hemen her yerden ispatlama başarısına sahip olan kaliteli korku filmi sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde artık filminizi izlemeye başlamış olacaksınız.
Filme Yorum Yaz
Yorumlar
26.02.2021
Bu filmi yayınlarmısınız izlemek istiyorum lütfen 🙏❤️
06.04.2020
İzliyelim
30.03.2020
kljlhıutuyr